GF Inveco - en solid og innovativ koncern

Selskaberne i GF Inveco er alle baseret på de samme værdier, som blev lagt til grund ved første etablering af BMC (Building Material Corporation) i 1987.

KUNDER-LEVERANDØRER

Vi har igennem årene haft speciel fokus på langsigtet partnerskab.
Et stabilt og godt samarbejde, hvor elementerne er rigtige for begge parter, giver god kontinuitet og er lettere at manøvrere.

GF Inveco har i dag stadig et rigtigt godt samarbejde, både med leverandører og kunder, som har været partnere siden starten, for 34 år siden.
Et godt partnerskab giver også fleksibilitet, når behovet fremkommer, uanset om det er valutariske udsving, kapacitetsproblemer, eller finansielle komplikationer.

MEDARBEJDERE

For os er medarbejderne den vigtigste ressource. Vi har fokus på, at medarbejderne trives og er glade for at komme på job.
Det kollegiale samspil optimaliseres gennem en flad og inkluderende organisationsstruktur, som giver den enkelte medarbejder mulighed for at arbejde
efter reglen “ frihed under ansvar.”

GF INVECO har fokus på innovative og differentierede satsninger. Evnen til kontinuerlig tilpasning er i dagens markeder meget væsentlig.
Vores ambition er at forny os både indenfor komplementerende produktområder, men også diversificerede selskabsetableringer, som begge er med til at styrke selskabets position i årene fremover

Vi er partner i House Of Builders. Læs mere her.

GF Inveco gennem tiderne

Scroll to Top